Milan Turistattraktioner, shopping, nattliv och turist

Milan är en av de bästa turistorterna i Italien. Det är huvudstad i regionen Lombardiet med en befolkning på 4.345.000. Det är verkligen ett paradis för bra shopping, fotboll, Opera, bra restauranger, barer, klubbar och Oöverträffad nattliv. Du kan också ringa denna fantastiska stad ett paradis för mode. Historiska och moderna sevärdheter, museer, monument, kulturella sevärdheter och bra shopping lockar alltid turist hela världen. Våren och hösten är de bästa årstiderna att besöka denna underbara stad.

Om du planerar att besöka Italien under din semester, det finns regelbundna flygresor från Stockholm. Boka ditt flyg till Rom från Stockholm idag med Bravofly.


Fred Mancosu – 2012

Milano Sevärdheter

Milan har massor att erbjuda för turister över hela världen.

Duomo (Cathedral)

Duomo är den viktigaste katedralen i denna vackra stad med hundratals spiror och tusentals statyer. Missa inte att klättra upp till toppen och titta på hisnande skönheten i denna charmiga stad.

Saint Maurice kyrka

Det är också måste se attraktioner för turister. Du hittar massor av målning inne i kyrkan och Bernardino Luini gör det mesta av arbetet när det gäller målning.


Roman Boed- 2015

Museo Poldi-Pezzoli

Museo Poldi-Pezzoli är ett mästerverk och måste se attraktioner för turister. Du kan också sitta och koppla av i trädgården och njuta av skönheten i Milano.

Corso Vittorio Emanuele

Detta är en av de berömda shoppinggatorna i Milano. Du hittar denna plats precis i närheten av Duomo. Du hittar massor av butiker, varuhus och showrooms.

Shopping i Milano

Som jag redan nämnt att Milan är en mode Paradise. Milan har stora shoppingområden och gator där du kan köpa massor av lokala produkter samt märkesvaror. Den största shoppinggatan Mode Quadrangle närheten av Duomo. Montenapoleone Street Della Spiga Street, Vittorio Emanuele Street, Sant ‘Andrea Street, Porta Venezia avenue och Manzoni Street är några av de bästa shoppinggatorna i Milano.

Nattliv i Milano

Milano har aktiv, levande, händer och oöverträffad nattliv. Det är känt som den berömda staden för nattliv. Det finns riklig hotell, restauranger, nattklubbar, kaféer, barer, operor och diskotek. Den mest populära nattlivet i Milano är Brera distriktet, där du hittar massor av restauranger och barer. Missa inte att besöka Navigli en happening plats för ungdomar i Milano. Du hittar de flesta av ungdomsfolkmassan på Navigli där du hittar massor av kaféer, klubbar, barer, restauranger och diskotek.

Kända Barer / klubbar i Milano

Exploit Cafe
Bar Bianco
Honky Tonks
Birrificio Lambrate
Emporio Armani Cafe,

This entry was posted in Kända Barer, Klubbar, Nattliv, Nattliv i Milano, Restauranger, Shoppingområden, Turistattraktioner. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *