Manchester Bästa Sevärdheter

En säsong av vintersemestrar hade anlänt. Tråkiga dagar med en kopp te och tidningar på morgonen är inte gjort. Detta är det dags för din förfriskningar och roligt. Så varför inte planera för en semester? Planerar att besöka Manchester. Manchester är en perfekt semestermål.


Per Gosche – 2014

Det ligger i den syd centrala delen av nordvästra England. Sval bris blåser från floderna Medlock och Irwell gör staden mer underbart. Ultimata vyer med en fantastisk kultur dessa funktioner finns i staden.

Det är en plats där världens första järnvägsstation byggdes. Staden har också gemensamma rikedom spelen 2002.

Manchester sevärdheter

Massor av platser av attraktioner ringer dig. Du kan inte slösa din tid att sova i ditt bekväma hotell. Det finns massor av fantastiska platser där du kan utforska och kan göra din semester minnesvärd.


Natesh Ramasamy -2011

Bridgewater Hall: Det är en vacker plats för alla besökare. Natten utsikt över staden är fantastisk.

Heliga namn Jesus: Det är en mycket gammal kyrka i staden. Kyrkan ligger i Oxford Street. Det kommer att få dig att känna närheten till den allsmäktige Jesus.

Manchester Town Hall: Denna byggnad är tillägnad den viktorianska eran. Det är en storslagen byggnad förenade genom små broar som gör det vackrare.

Cube Gallery: Det är en plats med diversifierade konstverk. I denna konstgalleri kan du hitta verk och målningar av olika konstnärer i olika regioner.

Kinesiska Art Centre: Det är ett galleri baserad på kinesisk arkitektur.

Healey Dell naturreservat: Det är en fantastisk naturpark. Du kan se flora i parken.

The Quays: Det är en gammal Manchesterkanalen. Det är ett hem Cricket Club Manchester. Det är verkligen ett måste punkt för att se.

Manchester Castlefield: Det är en underbar och gamla slottet i staden. Du kan få närmare till historien om staden genom att titta på denna sight.

This entry was posted in Besöka Manchester, Fantastiska Platser, Manchester Sevärdheter, Sevärdheter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *