Nottingham Turistattraktioner, Nattliv, handla och reseinformation

Nottingham är en vacker stad i East Midlands i Storbritannien. Det är en charmig stad där det finns massor av platser att besöka. Nottingham ger dig en enorm rikedom av njutning och roligt. Platsen, som lockar dina ögon i centrum av staden, är Old Market Square. Staden är ett centrum för olika nya arkitektoniska utformning. Nottingham är en gemensam högkvarter Paul Smith, The Fashion School.


Sonny Abesamis -2014

Reseinformation

Med flyg

East Midlands Airport är ca 20 miles bort från staden. Det är bra förbindelser med flera andra storstäder.

Med järnväg

Resa genom tåg gör dig bekväm att nå dit. Många järnvägstjänster som-Eurostar, Robin Hood Line, Nottingham Express Transit, Wild ford, Clifton, etc är tågen som förbinder Nottingham till olika andra städer.

På väg

Nottingham stadstrafiken hjälper dig att nå staden lätt. Trent Barton tillhandahåller även tjänster för att ansluta staden med andra städer.

Topp Sevärdheter i Nottingham

Galaries av rättvisa: – det ligger i Lace Market Nottingham.

Nottingham grottor: – Det ligger i 86 Brodmarsh, City Center Nottingham. Det är en vacker plats att ta en titt över skönheten i grottor.

Nottingham samtida: – Det ligger i vardag Cross, Nottingham. Det är en av de äldsta platsen i Nottingham.

Green Mill: – Det ligger i Windmill Lane i Nottingham.

Wollaton Park Notingham: – Det är ett hjärta av Nottingham. Genom att besöka denna plats kan du även besöka naturmuseum och ett industriellt museum. Öppet dagligen även på söndag, utom 24, 25, 26 December och 1 januari

Royal Center: – IT innehåller den viktorianska Threatre royal.

Tales of Robin Hood: – det ligger i Maid Marian Way of Nottingham. Det är en historisk gallary och en attraktiv plats att besöka.

Nottingham Castle: – Det är ett slott på Nottingham och en mycket vacker plats att besöka.

När ska man besöka Nottingham?

Planerar du att tillbringa din semester i Nottingham? Om ja då ska du veta att det är den bästa tiden att besöka Nottingham. Nottingham är en himmel genom hela året.

Nottingham är väldigt cool i vintrar, varma på somrarna och regnigt i monsuner

Den bästa tiden att besöka är mars och april.

Handla i Nottingham

Medan du besöker Nottingham kan du njuta av en heltid shopping och kan bära massor av shoppingkassar med dig. Det finns två stora shoppingcentra i staden-Victoria Center och Westfield Broad kärr. I Bridle smith Gate kan du hitta olika trendiga butiker för shopping. Det finns många andra köpcentrum lika John Lewis, Hockley Village, House of Fraser, Debenhams och Paul Smith Butique, Ice Nine och Void etc. I alla dessa platser kan du njuta av alla typer av ekonomisk shopping.

Nottingham Nattliv

Nottingham har levande, aktiv och händer nattliv. Det finns gott om nattklubbar, barer, restauranger, diskotek och operor.

Kända Bars

Kuba Libra
The Cookie Club
Eschucha Jongleurs
Lizard Lounge
Räddnings rum

Rock City

Dessa platser gör natten till Nottingham mycket glamorösa.

This entry was posted in Nottingham Nattliv, Nottingham Reseinformation, Nottingham Turistattraktioner. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *