Amsterdam handla , Nattliv, Hotell och reseinformation

Amsterdam är shopping komplex av alla typer av shopping. Det är känt för böcker, diamant smycken och antikviteter. Hare du kommer en mix blandning för alla typer av trendiga, lyx, second hand, antika och många fler. Dina ögon kommer defiantly hålla någonstans. Några av de berömda shoppingområdena är


Moyan Brenn – 2010

Detta är den högsta mest besökta område för shopping för shopping ändamål. Du kommer att ha en unik upplevelse borta. Det är också känd med sitt namn “Nio små gator”. Du kommer aldrig provat upp längsmed handen som Brick Lane. Du kan enkelt styras för shopping genom distriktskartan finns med återförsäljare med skylten “De nio Straatjas” på dem.

Detta är en av basisten och gol gata i Amsterdam. Här bilar inte är tillåtna. Endast fotgängare kan göra shopping njuta av nöjet av shopping. Här Kalvertoren och Magna Plaza


Mauro – 2010

En mycket upptagen shopping plats, där du har en mycket smal sida promenad. Det ligger vid sidan av RembrandPlain där du hittar flera butiker med utmärkta designföremål, trendiga skor och kläder. Bra restauranger är vanliga med vinbutiker.

Detta är platsen för unge handla där unge hitta trendiga produkter som är billigare med stor variation.

De Negan Straat jes:
Kalverstraat:
Utrechsestraat:
Haarlemmerstraat:
Nattliv i Amsterdam:

Red Light District Få lättas upp med röda lampor med hårt trafikerade gator där stor grupp av turister vandrar genom gatorna. I Leidseplein hittar du stadsteater med namnet Stadsschouw burg med massor av kaféer, restauranger, biografer, kasinot där levande underhållning utförs. Sockerfabrik, Paradiso och Melkweg är den där rock, pop, rap, dans i världsklass musik hittas.

Reseinformation

Du kan nå Amsterdam med buss, flyg och tåg. Du kan välja mediet passar dig. Vanligtvis är det dyrt att resa med flyg, men du når snabbare. Du kan nå med buss men det tar många timmar att nå det. Samtidigt du inte känner dig bekväm när du reser med buss. Andra alternativ är med tåg. Eurostar är en hög accelererade tåg färdas med hastigheten 300 km per timme. Det är en unik upplevelse att resa med Eurostar. Du kan njuta av landskapet på landsbygden när du reser. Genom att resa genom Eurostar du når snabbare genom att spendera mindre belopp på biljetter.

Amsterdam Hotell:

Du kan lätt hitta billiga hotell i Amsterdam. Lyxiga hotell finns på varje turist plats. Så Användaren kan välja enligt hans bekvämlighet.

Estherea Hotel
Ambassade Hotel
Marriote Amsterdam
Mövenpick Hotel Amsterdam
Mauro Mansion
West sladd Mode Hotel
The Toren
Den Dylon
Hotel de I’Europe.

This entry was posted in Amsterdam handla, Amsterdam Hotell, Amsterdam Nattliv, Amsterdam reseinformation. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *